Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Деякі питання ліцензування госпдіяльності у сфері протипожежного призначення

November 29, 2016

Уряд прийняв постанову від 23.11.16 р. № 852 "Деякі питання ліцензування господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення".
Документом затверджено Перелік послуг і робіт протипожежного призначення, що підлягають ліцензуванню, та Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення.
Даними вимогами, зокрема, визначено вичерпний перелік документів, що додаються до заяви про одержання ліцензії, яка потрібна для надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення.
Також прописані вимоги щодо виконання робіт з монтажу, технічного обслуговування систем пожежогасіння (водяних, пінних, газових, порошкових, аерозольних).
В цілому документом врегульовані відносини у сфері ліцензування видів господарської діяльності щодо надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення.
Прийняття постанови сприятиме дерегуляції зазначеної підприємницької діяльності.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Nekotorye-voprosy-licenzirovaniya-xozdeyatelnosti-v-sfere-protivopozharnogo-naznacheniya

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!