Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нефьодова Ірина Леонідівна

August 15, 2014

[p1614]
Доброго дня!

Мене звуть Нефьодова Ірина Леонідівна, я голова відділення громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Запорізькій області.

Наша організація допомагає бухгалтерам і їх підприємствам стати сильнішими. За 3 роки роботи ми провели близько 50 заходів, у яких взяли участь більше 3 500 бухгалтерів. Це щомісячні клуби і практикуми, семінари і круглі столи, науково-практичні конференції і промислові виставки.

На наших зустрічах ми обговорюємо насущні завдання, експерти відповідають на запитання, дають рекомендації, підказують. Ми ніколи не залишаємо бухгалтера наодинці з його проблемами.

Чим більше учасників на заході, тим різноманітніший круг запитань, які поодинці, можливо, ставлять нас у безвихідь, але разом ми вирішуємо їх легко.

Запрошую всіх бухгалтерів Запорізької області приєднатися до нашого Клубу бухгалтерів. Чим нас більше, тим більш значущу силу ми представляємо в суспільстві, можемо впливати на ухвалення рішень місцевою владою, тим більше дверей перед нами відкривається.

Приходьте на наші заходи, ставайте нашими передплатниками, телефонуйте мені з проблемними запитаннями.

Давайте разом ставати сильнішими, робити багатими наші підприємства і благополучною нашу державу.

Мій номер телефону: (0612) 12-72-09, (050) 486-53-21, (067) 618-30-12,

e-mail: nefedox@bigmir.net

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!