Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ПДФО необхідно сплатити за місцем знаходження структурного підрозділу, а військовий збір - за місцем реєстрації юридичної особи

February 25, 2016

Податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) податковим агентом - юридичною особою, зараховується до відповідного бюджету за її місцезнаходженням (розташуванням) в обсягах податку, нарахованого на доходи, що виплачуються фізичній особі (ст. 64 Бюджетного кодексу).
Про це повідомляє прес-служба ГУ ГФС в Луганській області.
ПДФО, нарахований працівникам неуповноваженого відокремленого підрозділу (структурного підрозділу, розташованого в іншій територіально-адміністративної одиниці), юридична особа перераховує до місцевого бюджету за місцезнаходженням такого підрозділу (абзац 2 підпункту 168.4.3 Податкового кодексу).
Ця норма Кодексу регламентує порядок перерахування податку до місцевого бюджету. А оскільки військовий збір зараховується до державного бюджету, її не можна застосовувати до військового збору.
Таким чином, військовий збір юридична особа як за себе, так і за відокремлений підрозділ перераховує до бюджету за своїм місцезнаходженням (місцем реєстрації).

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/NDFL-neobxodimo-uplatit-po-mestu-naxozhdeniya-strukturnogo-podrazdeleniya-a-voennyj-sbor---po-mestu-registracii-yurlica.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!