Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

НБУ скоротив до 5 днів термін купівлі валюти на міжбанку

March 20, 2014

НБУ скоротив термін здійснення операції з купівлі уповноваженими банками іноземної валюти за дорученням юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців.
З 19 березня 2014 року, кошти для купівлі іноземної валюти за дорученням юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців можуть бути перераховані не раніше п’ятого операційного дня після дня зарахування гривень на окремий аналітичний рахунок, а починаючи з 25 березня 2014 року – не раніше четвертого операційного дня після дня зарахування гривень на цей рахунок.
Про це йдеться в постанові НБУ від 18.03.14 р. № 137 “Про внесення зміни до постанови Правління Національного банку України від 06.02.14 р. № 49 (зі змінами)”.
Таке рішення було прийнято завдяки поступовому зниженню надлишкової волатильності, що останнім часом спостерігається на міжбанківському валютному ринку, та з урахуванням побажань і пропозицій банківської та ділової спільноти.
Вищезазначений термін здійснення операції з купівлі уповноваженими банками іноземної валюти за дорученням юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців діятиме до прийняття НБУ окремого рішення.

За матеріалами офіційного інтернет-представництва НБУ.

Новини за темою:
НБУ ввів тимчасові обмеження на купівлю валюти
Які обмеження вводить та скасовує Нацбанк?


Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!