Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Податковий пейзаж-2015 у деталях

January 28, 2015

27 січня 2015 року ТОВ «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у м. Дніпропетровську, редакція видань «БАЛАНС» та «Бібліотека «Баланс» провели семінар для бухгалтерів та керівників підприємств. Запитань у бухгалтерів щодо застосування нового законодавства на практиці було дуже багато, і це доводить актуальність теми семінару щодо змін у податковому законодавстві. На семінарі більше чотирьох годин розбиралися такі актуальні питання:

•              Новини законодавства, актуальні на дату семінару.

•              Огляд змін у Податковий кодекс: перевірки та відповідальність.

•              Податок на прибуток, акцизний податок, екологічний податок, рентна плата, податок на майно (на нерухомість, транспортний, плата за землю), єдиний податок, торгові патенти, збір у вигляді цільової надбавки до тарифу на газ. Зміни, що стосуються РРО. Імпортний збір.

•              ПДВ та електронне адміністрування.

•              Оподаткування доходів фізосіб (ПДФО – ставки в 2015 році і правила їх застосування, військовий збір – база оподаткування, порядок сплати збору та подання звітності у 2015 році), система соцстрахування. Лікарняні, путівки, разові виплати.

На семінарі були присутні більше 300 бухгалтерів, які отримали неоціненну допомогу і підтримку у своїх питаннях. Лектори Артем`єва Л. Д., Чумасова М. Н., Целуйко О. Б. відповіли на всі питання учасників семінару.

«Тільки живе спілкування з експертами редакції видань «БАЛАНС » та «Бібліотека «Баланс» допомагає нам зрозуміти, як правильно застосовувати в роботі останні зміни в законодавстві», – такі відгуки після семінару залишали наші коллеги.

Світлана СІРЕНКО,
голова Дніпропетровського обласного осередку

громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
[i2091] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!