Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Податкові перевірки, як діяти - головна тема семінару, організованого Всеукраїнським бухгалтерським клубом спільно з Головним управлінням статистики в м. Києві

July 29, 2014

22.07.14 р. в місті Києві відбувся черговий бухгалтерський семінар на тему

«Податкові перевірки, що повинен знати бухгалтер  та керівник. Обслуговуємо транспортні засоби на підприємстві. Методологія формування виборки державних статистичних спостережень підприємств із питаннь статистики праці. Подання фінансової статистичної звітності в електронному вигляді та принцип роботи «єдиного вікна».

Організатори семінару – Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» і Головне управління статистики в м. Києві. 

Із привітальним словом до учасників семінару, яких зібралось понад 100 осіб,звернулась виконавчий директор громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Чоларія Вікторія Нодарівна, яка наголосила на важливості й актуальності професійних заходів для бухгалтерів, а також поінформувала присутніх про конкурс «Кращий бухгалтер України», який розпочався 20 червня 2014 р.

За заявленими темами лектор Панченко Інна Анатоліївна, канд. екон. наук, сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ «SCI-КОНСАЛТИНГ», доступно та лаконічно розкрила тему семінару в повному обсязі. Учасники заходу отримали професійні відповіді на всі свої запитання.

Не меншу цікавість викликала доповідь Гладкого Павла Віталійовича, начальника відділу організації статистичних  спостережень та роботи з респондентами.

Ураховуючи особисті заслуги, Гладкому Павлу Віталійовичу від імені голови громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Позова Аполлона Харалампійовича на семінарі під бурхливі оплески присутніх вручено особисту подяку «За співпрацю, високий професіоналізм, прагнення постійного вдосконалення, високі людські якості та досягнення в роботі».

Слід зазначити, що за результатами проведеного заходу учасники висловлювались дуже позитивно щодо професійного викладення інформації, запропонованих рішень, а також організації семінару на високому рівні. Не стримуючи своїх емоцій, переважна більшість учасників висловила особисту подяку організаторам і лектору Панченко Інні Анатоліївні, підкресливши особливу важливість семінарів для бухгалтерів. Особисту подяку висловили:

ДП «Гемопласт сервіс» — головний бухгалтер Гуріна Р. Ю.; ТОВ «Дробмашінвест» — бухгалтер Масик А.А.;

ТОВ « Шоколадные чудеса» — бухгалтер Папій Т.В.; ТОВ «УАРТП «Шанс-Драгстор» — бухгалтер Жук В.П.

Дмитро Миронченко, директор ТОВ «ҐОНТА»:

«Відвідуванням семінару, що відбувся 22 липня 2014 у м. Києві, дуже задоволений!

Можливо тому, що це мій другий чи третій семінар з бухгалтерії, а можливо тому, що місце проведення було поруч із місцями мого дитинства.

Але, зрештою, без професійної організації заходу та продуманості його до дрібниць, що відчутно має свої витоки в силу любові співробітників «Баланс-Клубу» до своєї роботи, я не отримав би такого позитивного враження.

Особливу подяку хочу висловити організаторам за запрошення лектора, а саме Інни Панченко.

Окрім того, що викладка була змістовною, широкою та як живильне повітря дала відповідь на низку конкретних питань з обліку, також корисність полягала в отриманні узагальнюючої картини з двох висвітлюваних питань семінару.

А особливий факт проведення семінару саме українською мовою додав середовищу природності, невимушеності та легкості сприйняття».

 

Тріпецька Оксана Юріївна, директор ПП «Перспектива Техпроект»:

«Організаторам спасибі, що допомагає не заблудитися в стрімкому потоці всіх бухгалтерських змін.  Завдяки семінарам почуваєш себе спокійніше і вневненіше».

 

С.В. Чепурова,

голова осередку Всеукраїнської громадської організації

 «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Київській області
[i1577] 

 

 

 

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!