Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Податкові перевірки. Гра за Вашими правилами

June 26, 2014

24 червня 2014 року ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Сумській області і АУДИТОРСЬКА ФІРМА «ЗЕВС» провели спільний тренінг «Податкові перевірки. Гра за Вашими правилами».

У ході заходу присутні бухгалтери розбиралися, у яких випадках можна не допустити до перевірки, як поводитися до і під час перевірки, щоб виключити подальші негативні наслідки; дізналися про законні способи нейтралізації негативних висновків акту перевірки (за якими підставами ДПС визнає операції нікчемними, фіктивними, безтоварними), а також про позиції і думки Вищого адміністративного суду з податкових питань.

І найцікавіше – як не потрапити на лаву підсудних, як іде збір і доведення у справах про економічні злочини (у т.ч. ст. 212 КК).

Бухгалтерам став відомий алгоритм дій при отриманні повістки, СМС, виклику на бесіду.

Усе це і багато іншого про податкові перевірки розповіла лектор Клецова Ганна Михайлівна, сертифікований аудитор, судовий експерт Міністерства юстиції України, член Союзу аудиторів України, член Союзу експертів України, позаштатний автор бухгалтерських видань.

Учасники тренінгу уважно й захоплено слухали, ретельно записували практично кожне слово. І навіть не помітили, як пролетіли відведені для нас 3 години.

Голова Клубу Грудина Олена Василівна розповіла про відкриття та умови 2-го Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України-2014» і запросила всіх охочих узяти в ньому участь.

Традиційно провели розіграш сувенірів від компанії «Баланс-Клуб» і привітали тих бухгалтерів, які прийшли вперше на захід від «Всеукраїнського бухгалтерського клубу».

«Мегацікавій та корисний семінар. Виступ оратора доступний, інформативний. Дякую за інформацію, лекцію та спілкування» - бухгалтер ТОВ «ОМЕТА» Удовенко Віталіна Олександрівна.
[i1478] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!