Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Податкова накладна на умовне постачання при анулюванні реєстрації платника ПДВ

September 15, 2016

Який порядок заповнення податкової накладної, що складається при анулюванні реєстрації платника податку за операціями з визначення податкових зобов’язань за товарами/послугами, необоротними активами, які не були використані в оподатковуваних операціях у межах господарської діяльності?

При анулюванні реєстрації платника податку у податкових накладних, складених за операціями з визначення податкових зобов’язань за товарами/послугами, необоротними активами, які не були використані в оподатковуваних операціях у межах господарської діяльності, у верхній лівій частині у графі «Не підлягає наданню отримувачу (покупцю) з причини» робиться помітка «X» та зазначається тип причини «10».
У рядку «Індивідуальний податковий номер отримувача (покупця)» проставляється умовний ІПН «400000000000», а в рядку «Отримувач (покупець)» платник податку зазначає власне найменування (П.І.Б.).
Розділи А та Б податкової накладної заповнюються відповідно до п. 16 Порядку заповнення податкової накладної.
Таку відповідь розмістили податківці у ЗІР, категорія 101.17.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Nalogovaya-nakladnaya-na-uslovnuyu-postavku-pri-annulirovanii-registracii-platelshhika-NDS

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!