Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Почніть діяти, беріть участь – і у вас усе вийде!

September 12, 2016

Конкурс «Кращий бухгалтер України – 2016» стартував! Ми раді, що бухгалтери України зацікавилися конкурсом, беруть активну участь у ньому і показують високі результати (усі учасники, які вже протестувалися на першому етапі, успішно впоралися із завданнями, пройшли на другий етап і гарантовано отримають сертифікати).

А ви все ще сумніваєтеся у своїх силах? Тоді ми дамо вам декілька підказок, щоб, витративши мінімум часу, ви отримали максимальний результат.

Підказка 1. Якщо ви думаєте, що запитання дуже складні і ви з ними не впораєтеся – перевірте себе, пройшовши пробне тестування безплатно за посиланнями:
для комерційних підприємств;
для бюджетних установ.

Підказка 2. Щоб узяти участь у конкурсі, потрібно зареєструватися, а також сплатити реєстраційний внесок у розмірі 200 грн. Реєстрація й оплата здійснюються на сайті http://ua-award.org. Якщо у вас з’являться запитання, не втрачайте часу й відразу телефонуйте за будь-яким із контактних телефонів («Київстар» (067) 522-04-01; «МТС» (050) 47-48-600; «Life» (063) 867-06-30;
багатоканальний (056) 370-44-25). Наші консультанти обов’язково вам допоможуть.
Зверніть увагу! Реєстраційний внесок ми приймаємо в будь-якому вигляді – оплату можна перерахувати як із поточного рахунка підприємства, так і з платіжної картки фізособи.
Обирайте той варіант, який для вас зручніший (у т. ч. і з міркувань конфіденційності).

Підказка 3. На першому етапі конкурсу на тестування дається 80 хвилин (1 година 20 хвилин), причому переривати тестування не можна! Пройти тести ви можете в будь-який день після реєстрації й оплати участі до закінчення першого етапу (останній день – 30 вересня). Тому не поспішайте:
• виберіть час, коли вас точно ніхто не буде відволікати;
• переконайтеся, що Інтернет працює стабільно. Не починайте тестування, якщо знаєте,
що можливі перебої в роботі інтернет-з’єднання.

Підказка 4. У ході тестування ви можете користуватися нормативними документами (Податковим кодексом та ін.) і будь-якими іншими джерелами інформації (у т. ч. консультаціями з видань «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», «Бібліотека «Баланс»). Бухгалтери комерційних підприємств додатково можуть скористатися довідковими матеріалами, розміщеними в системі Uteka. Щоб їх знайти, на сайті https://uteka.ua у розділі «Uteka-Комерція» потрібно вибрати рубрику «Школа бухгалтера: просто про облік» (матеріали, що відносяться до конкурсу, містять у назві позначку «Конкурс-2016» і знаходяться у відкритому доступі). Порада: до початку проходження тестування переконайтеся, що всі джерела інформації, якими ви збираєтеся користуватися, у вас під рукою. Так ви зможете швидше зорієнтуватися та відповісти на запитання.

Підказка 5. Для того щоб успішно пройти перший етап сертифікації, не потрібно відповідати правильно абсолютно на всі запитання. Із 20 запитань достатньо дати правильні відповіді мінімум на 11. Сертифікати видаються всім однакові, кількість набраних балів у них не вказується.

І знайте, що інформація про ваші персональні дані, у тому числі й результати тестування, суворо конфіденційна, видна тільки вам та модератору сайту і може розголошуватися виключно з вашої згоди.

Упевнені, що тепер ви обов’язково візьмете участь у конкурсі і з гордістю поділитеся отриманим результатом зі своїми колегами, керівником і підлеглими.

Стати учасником конкурсу – нескладно! Бажаємо успіху!

З повагою
оргкомітет конкурсу «Кращий бухгалтер України»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!