Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нацбанк дає 360 днів на регулювання ліквідності банка

August 1, 2013
З метою розширення переліку забезпечення кредитів рефінансування внесено зміни до Положення про регулювання Нацбанком ліквідності банків України, затвердженого постановою Правління НБУ від 30.04.09 р. № 259.

Зокрема, уточнено, що Нацбанк під забезпечення майнових прав може надати кредит рефінансування на строк дії кредитного договору між банком і головним розпорядником бюджетних коштів, але строк надання кредиту рефінансування не може перевищувати 360 днів.

Також передбачено, що у забезпечення кредитів рефінансування можуть прийматися майнові права за укладеним банком-позичальником кредитним договором із головним розпорядником коштів держбюджету, головним розпорядником коштів місцевих бюджетів, кошти за яким надано під державну гарантію відповідно до постанови КМУ від 03.06.13 р. № 404 "Деякі питання здійснення головними розпорядниками бюджетних коштів капітальних видатків понад обсяги встановлених бюджетних призначень" (тільки для кредитів рефінансування шляхом проведення тендерів строком до 360 днів).  

Постанова НБУ від 05.07.13 р. № 271 набуде чинності з дня її офіційного опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!