Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ми їдемо до бухгалтерів у райони Хмельниччини

May 29, 2014

15 травня 2014 року в залі засідань Шепетівського міськвиконкому зібралися бухгалтери Шепетівського, Славутського, Ізяславського, Полонського районів та м. Нетішина на семінар-практикум.

Незважаючи на погодні умови, у семінарі взяли участь близько 70 бухгалтерів. Питання, які розглядались, були актуальними, своєчасними та дуже необхідними. Обговорення змін до податкового законодавства проведено конструктивно. На всі запитання отримано чіткі і зрозумілі пояснення, надано необхідну інформацію.

Особливо сподобалось бухгалтерам висвітлення питань позики, оскільки ці операції є звичними для них. Цікавими також були запитання, які стосувались індексації, заповнення декларації з ПДВ та нестандартних ситуацій.

Дуже сподобалося живе спілкування, чіткі відповіді на запитання із залу.

Усі учасники залишилися задоволеними. Найбільше побажань від учасників семінару – це частіше проводити подібні заходи.

«Ще раз переконуюсь, що з нами працюють професіонали – найкращі фахівці своєї справи. Усі питання викладаються стисло, обговорюється найголовніше, відповіді на запитання даються чіткі і зрозумілі (використовуються конкретні приклади). Також сподобалась ідея надання пропозицій щодо тем наступних семінарів. Дуже вдячна».

Шепетівська дільниця протипожежних робіт, голов. бухгалтер Поліщук Н. В.
[i1369] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!