Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Мораторій на перевірки підприємств діє з 16 серпня

August 19, 2014

Перевірки підприємств до кінця року можуть здійснюватися лише з дозволу Кабміну. Відповідні зміни внесені Законом України від 31.07.14 р № 1622-VII «Про внесення змін до Закону «Про Державний бюджет України на 2014 рік».
Зокрема, встановлено, що перевірки підприємств, установ та організацій, фізосіб - підприємців контролюючими органами (крім Державної фіскальної служби) здійснюються протягом серпня - грудня 2014 року лише з дозволу Кабміну або за заявкою підприємства з його перевірки.
Крім того, з 16.08.14 р. і до завершення АТО членам Кабміну, керівникам центральних органів виконавчої влади та інших державних органів (крім органів, підрозділи яких беруть участь у проведенні АТО), народним депутатам України зарплата нараховується тільки у розмірі посадового окладу.
Нагадаємо, вимоги ст. 57 Конституції (про обов`язкове доведення до відома населення законів) можна вважати виконаними у разі, якщо нормативно-правовий акт опублікований повністю. Оскільки Закон № 1622-VII у повному обсязі був опублікований в «Офіційному віснику України» від 15.08.14 р. № 63, то він набув чинності з 16 серпня 2014 року.

Новини за темою:
Змінено реквізити рахунків для перерахування коштів за одержання інформації з держреєстрів.
Кабмін вcтановлює особливий порядок проведення індексації доходів населення.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!