Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Мін’юст та МОН розроблятимуть реформу системи юридичної освіти

May 26, 2016

Міністерство юстиції та Міністерство освіти і науки разом розроблятимуть новий сучасний стандарт юридичної освіти в Україні, який відповідатиме потребам ринку і роботодавців.
Міністр юстиції висловив готовність особисто взяти участь у роботі спільної робочої групи та залучити до її діяльності юристів-практиків, у тому числі з системи безоплатної правової допомоги, які працюють щодня з клієнтами і точно знають, які вимоги слід висувати до випускників юридичних факультетів.
Нині юристів готують практично всі вищі навчальні заклади, незалежно від своєї професійної направленості. У багатьох випадках якість такої освіти вкрай низька, студенти не отримують необхідних знань і не можуть знайти собі хорошої роботи.
Користуючись нагодою, також запрошено молодих юристів взяти участь у конкурсі на 1500 вакантних посад у бюро правової допомоги, які почнуть надавати послуги українцям з 1 вересня.
Нині заявки на участь у відборі подали вже понад 3000 претендентів. При цьому більшість із них – молоді люди до 30 років.
Подати заявку на участь у конкурсі можна до 31 травня 2016 року, заповнивши заявку на веб-сайті www.legalaid-jobs.in.ua.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Minyust-i-MON-budut-razrabatyvat-reformu-sistemy-yuridicheskogo-obrazovaniya.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!