Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Заходи у Луганській області у лютому 2014 року

March 5, 2014

Компанія «Баланс-Клуб» намагається своєчасно надавати корисні та актуальні новини бухгалтерам, які прагнуть професійно зростати й удосконалюватися.

У лютому у бухгалтерів зріс інтерес до ряду питань. Саме тому темами місяця від «Баланс-Клубу» на семінарах і клубах стали:

Огляд змін у податковому законодавстві.

ПДВ-декларація з урахуванням останніх змін до Податкового кодексу.

Порядок заповнення податкових накладних – аналіз змін.

Заповнення декларації з податку на прибуток за 2013 рік.

Два семінари проводилися з Федерацією профспілок для бюджетників з огляду змін у податковому законодавстві – в Лутугіно (12.02.14 р.) і Новоайдарі (19.02.14 р.).

У Свердловську (17.02.14 р.) і Луганську (18.02.14 р.) дуже дохідливо і зрозуміло Бондар Е. І. – лектор від «Баланс-Клубу» розповіла про те, на що потрібно бухгалтерам звернути увагу при заповненні податкових накладних і які особливості при заповненні декларації з податку на прибуток за 2013 рік.

А в Луганську ще й представники від головного управління статистики Луганської області розповіли про роботу органів Держстатистики.

Ідучи із семінару, слухачі дякували за отримані знання. Багато хто говорив про те, що іноді у великому обсязі отримуваних новин і змін бухгалтер може не звернути увагу на нюанси. А на засіданнях і семінарах «Баланс-Клубу» саме такі нюанси і розбираються і на більшість запитань бухгалтера знаходять відповіді.
[i1242] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!