Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Львівський Клуб бухгалтерів працює вже 3 роки

June 26, 2014

17 червня Львівський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та Головне управління Міндоходів у Львівській області при підтримці Управління економіки ЛМР у Великому сесійному залі Львівської міської ради провели черговий спільний семінар для бухгалтерів та керівників підприємств, установ та організацій Львівської області з метою більш детально ознайомити з останніми змінами в оподаткуванні, актуальними питаннями сплати єдиного внеску та ін.

Із вступним словом до присутніх звернулася голова Львівського обласного осередку ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»Олена Назарець, яка закликала бухгалтерів до участі у 2-му Всеукраїнському конкурсі «Кращий бухгалтер України».

Учасники семінару, а їх було понад 100, отримали актуальну і вичерпну інформацію з таких питань:

1. Оновлений Порядок обліку платників податків і зборів. Бюджетне відшкодування ПДВ у вигляді облігацій внутрішньої державної позики .

2. Законопроект про податковий компроміс.

3. Про сплату дивідендів господарськими товариствами, у статутному капіталі яких є корпоративні права держави.

4. Ціноутворення: особливості формування цін. Формування собівартості як основа ціноутворення. Перевірки і відповідальність у сфері ціноутворення.

5. Облік у приватних підприємців. Загальна та спрощена системи оподаткування. Вимоги щодо документального забезпечення діяльності.


«Шановні  висококваліфіковані фахівці «Баланс-Клубу»!

Я працюю у м.Львові головним бухгалтером ТОВ «Сімейна компанія» кілька років, але читачем журналу «Баланс» є вже дуже давно. Працюю в цій сфері з 1995 року. Фірма займається оптовою торгівлею соціально значущих товарів, тому питання , що стосуються цін та якості цих товарів , вимоги перевіряючих органів у цій сфері  для нас дуже важливі.

Приємно відзначити покращення вашої роботи саме цього року. Журнал став настільки досконалим, що, мабуть, задовольняє найвимогливішого та найпримхливішого бухгалтера. Бухгалтери справді зазвичай такі. Мала нагоду в цьому переконатись на своїй роботі, адмініструвала тестування бухгалтерів на міжнародний сертифікат.   

Три роки я відвідую семінари Клубу бухгалтерів. Хочеться відзначити важливість для бухгалтерів проведення ваших семінарів, де можна швидко отримати відповідь на важливе спірне запитання і зразу ж його обговорити.

Велика подяка вам за роботу!
 

З повагою Браницька Любов Іванівна, головний бухгалтер ТОВ «Сімейна компанія»
[i1472] 

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!