Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ліцензійні умови для збирання дорогоцінного брухту

July 24, 2013

Затверджено:

-       Ліцензійні умови провадження господарської діяльності зі збирання, первинної обробки відходів і брухту дорогоцінних металів та дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (далі – Ліцензійні умови);

-       Порядок контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності зі збирання, первинної обробки відходів і брухту дорогоцінних металів та дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння.

Ліцензуванню не підлягає господарська діяльність, пов`язана зі збиранням відходів і брухту дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння від власного виробництва.

Органом ліцензування даної господарської діяльності є Державна пробірна служба України, яка також здійснює контроль за додержанням ліцензіатами Ліцензійних умов шляхом проведення планових і позапланових перевірок.

Наказ Мінфіну від 06.03.13 р. № 374 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 30.07.13 р. № 55).

 


Новини за темою:

Порядку обліку «дорогоцінних» суб`єктів господарювання

Нові форми для «дорогоцінних» штрафів

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!