Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Консолідований податок на прибуток за відокремлені підрозділи у ВЕЗ "Крим"

December 5, 2014

ДФС роз’яснила, що платники податку на прибуток підприємств з місцем розташування на іншій території України, які мають відокремлені підрозділи на території ВЕЗ "Крим" та прийняли рішення про сплату консолідованого податку на прибуток, провадять сплату такого податку консолідовано за своїм місцезнаходженням та місцезнаходженням відокремлених підрозділів з місцем розташування на іншій території України.

При цьому при розрахунку показників консолідованої податкової декларації з податку на прибуток не враховуються доходи/витрати відокремлених підрозділів, які розташовані на території ВЕЗ "Крим", за період тимчасової окупації.

Платники податку на прибуток із місцезнаходженням на території ВЕЗ "Крим", які мають відокремлені підрозділи на іншій території України, не можуть сплачувати податок на прибуток підприємств на консолідованій основі. Такі відокремлені підрозділи із місцезнаходженням на іншій території України сплату податку на прибуток здійснюють самостійно як окремі платники цього податку на такій іншій території України.

Лист ДФС від 03.12.14 р. № 13127/7/99-99-19-02-01-17.

 

Новини за темою:

Чи можна включити до податкових витрат добові при відрядженні до Криму?

Чи є перевезення вантажу до Криму міжнародним перевезенням для цілей ПДВ?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!