Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Який термін подання декларації про валютні цінності, доходи та майно?

April 29, 2014

Зобов`язання щоквартального декларування суб`єктами підприємницької діяльності, незалежно від форм власності, наявності належних їм валютних цінностей, які знаходяться за межами України, встановлена ​​ст. 1 Указу Президента від 18.06.94 р. № 319/94 «Про невідкладні заходи щодо повернення в Україну валютних цінностей, що незаконно знаходяться за її межами».
Декларування валютних цінностей, доходів та майна здійснюється у регіональних відділеннях Нацбанку та в контролюючих органах за місцем знаходження суб`єкта підприємницької діяльності.
Відповідно до Податкового кодексу за базовий звітний (податковий) період, що дорівнює календарному кварталу, податкові декларації подаються протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу. Якщо останній день строку подання податкової декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем ​​строку вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем.

Якщо виявлена помилка у валютній декларації4 дізнатися про те, чи треба її виправляти і чи карається це штрафом, див. «БАЛАНС» № 16, який вийшов з друку 24.02.14 р.


Новини за темою:

Як у 2014 році буде стягуватися плата за користування надрами?

Перенесення терміну сплати податків: роз`яснює Міндоходів

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!