Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Які ЕЦП ідентифікують учасників ФР?

April 25, 2013

Внесено зміни до положення про подання адміністративних даних та інформації у вигляді електронних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. 
Засвідчення учасниками ринку або уповноваженими рейтинговими агентствами адмінданих та інформації у вигляді електронних документів, що передаються в систему електронного документообігу, здійснюється з використанням ЕЦП учасника ринку або уповноваженого рейтингового агентства відповідно. 
Для ідентифікації учасника ринку на електронний документ накладається ЕЦП уповноваженої особи учасника ринку та ЕЦП юридичної особи, який за правовим статусом прирівнюється до печатки цього учасника ринку. Для ідентифікації уповноваженого рейтингового агентства – відповідно ЕЦП уповноваженої особи уповноваженого рейтингового агентства та ЕЦП юридичної особи, який за правовим статусом прирівнюється до печатки цього уповноваженого рейтингового агентства.

Рішення НКЦПФР від 19.03.13 р. № 367 набуде чинності з дня його офіційного опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 26.04.13 р. № 30).



Новини за темою:

Зберігачі ЦП подаватимуть також і щомісячні адміндані

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!