Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як заповнити форму № 1-опт (квартальна, річна): роз’яснює Держстат

February 20, 2015

Держстат надала роз`яснення щодо заповнення форми державного статистичного спостереження № 1-опт (квартальна, річна) "Звіт про продаж і запаси товарів (продукції) в оптовій торгівлі" (далі - форма).
Форма містить дані щодо діяльності юридичних осіб, основним видом економічної діяльності яких є оптова торгівля, за I, II, III квартали і в цілому за рік.
Критерієм віднесення торгівлі до оптової виступає тип покупця і характер використання товару (з підприємницькою метою, тобто у виробництві або для перепродажу), а не кількість товарів, що закуповується.
Зміст форми відображає дані первинної облікової документації: актів приймання-передачі основних засобів, товаро-транспортних накладних, бухгалтерських документів, журналів реєстрації прибуткових та видаткових касових документів, журналів обліку нафтопродуктів, які надійшли на АЗС, та інших документів.
Роз`яснення щодо заповнення форми державного статистичного спостереження № 1-опт "Звіт про продаж і запаси товарів (продукції) в оптовій торгівлі" від 29.11.13 р. № 18.1-12/32 є недійсним.

Роз`яснення Держстату від 24.11.14 р. № 17.4-12/52. [d2197]

Новини за темою:
Оновлено форми звітів зі статистики внутрішньої торгівлі

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!