Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як взаємодіють органи Казначейства та ДФС в процесі виконання державного та місцевих бюджетів

August 23, 2016

Мінфін прийняв наказ від 18.07.16 р. № 621 "Про затвердження Порядку взаємодії органів Державної казначейської служби України та органів Державної фіскальної служби України в процесі виконання державного та місцевих бюджетів за доходами та іншими надходженнями".
Порядок регламентує взаємовідносини органів Державної казначейської служби України та органів Державної фіскальної служби України у процесі виконання державного та місцевих бюджетів за доходами та іншими надходженнями з метою забезпечення повноти надходжень до бюджетів та здійснення органами Казначейства та ДФС в межах повноважень контролю за надходженнями до бюджетів податків і зборів та інших платежів, у тому числі контролю за погашенням заборгованості за кредитами, залученими державою або під державні гарантії, бюджетними позичками та фінансовою допомогою, наданою на поворотній основі.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Kak-vzaimodejstvuyut-organy-Kaznachejstva-i-GFS-v-processe-vypolneniya-gosudarstvennogo-i-mestnyx-byudzhetov

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!