Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як скласти наказ про облікову політику держпідприємств: затверджено Методрекомендації

July 13, 2016

Мінагрополітики прийняло наказ від 22.06.16 р. № 217 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо складання розпорядчого документа про облікову політику державного підприємства та акціонерного товариства".
Так, держпідприємства самостійно за погодженням Мінагрополітики, зокрема Управління внутрішнього аудиту та Департаменту з управління державною власністю, визначають облікову політику підприємства, а також зміни до неї (у форматі нового проекту) у вигляді наказу керівника підприємства. При цьому вони повинні керуватися національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку та іншими нормативно-правовими актами з бухобліку.
Наказ складає головний бухгалтер і подає його на затвердження керівнику підприємства. Проект розпорядчого документа про облікову політику державного підприємства, підписаний керівником підприємства, представляється на погодження та затвердження в Мінагрополітики в двох примірниках (з пронумерованими сторінками, крім титульної).

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Kak-sostavit-prikaz-ob-uchetnoj-politike-gospredpriyatij-utverzhdeny-Metodrekomendacii

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!