Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як здавати форму № 1-ПВ за наявності заборгованості по зарплаті

July 23, 2014

Якщо підприємство має заборгованість з виплати зарплати, то необхідно перевірити, чи відібрано воно в спостереження з питань стану виплати заробітної плати.
Якщо підприємство відібрано в спостереження «Стан виплати заробітної плати», необхідно подати до органів статистики за місцем діяльності звіт за формою № 1-ПВ (місячна) «Звіт з праці» із заповненим розділом II. Поточна заборгованість в дані звіту не включається.
Респондент, який повідомив про наявність заборгованості у будь-якому звітному періоді протягом 2014 року, повинен й надалі щомісяця подавати звіт до повного погашення боргу. Якщо підприємство повністю розрахувалося з працівниками по заробітній платі у звітному періоді, воно подає «нульовий звіт», який підтверджує відсутність боргу.
Підприємства-банкрути включаються до вказаного статистичного спостереження з моменту винесення ухвали суду про порушення справи про банкрутство. Тому такі підприємства в обов`язковому порядку за наявності простроченої заборгованості з виплати зарплати повинні відзвітувати в Головне управління статистики за місцем знаходження.

Лист Держстату у Запорізькій області від 02.04.14 р. № 12-13/240.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!