Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як отримати дозвіл на ввезення видавничої продукції з РФ

April 18, 2017

Кабмін вирішив деякі питання видачі (відмови у видачі, анулювання) дозволу на ввезення видавничої продукції, що має походження або виготовлена та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України.
Визначено, що видачу (відмову, анулювання) дозволу здійснюватиме Держкомтелерадіо.
Для отримання дозволу на ввезення видавничої продукції СГ має подати в письмовій або паперовій формі заяву, один примірник оригіналу видання, що ввозиться, або його електронний відповідник у форматі PDF, оригінал або нотаріально засвідчену в установленому порядку копію угоди, укладеної з власником прав на видання, та рецензію, складену державною мовою фахівцем (експертом) щодо оцінки та характеристики змісту видання.
Держкомтелерадіо може відмовити у видачі дозволу в разі виявлення ознак невідповідності видавничої продукції Критеріям оцінки видавничої продукції, що дозволена до розповсюдження на території України. Документи передаються на розгляд експертної ради Держкомтелерадіо з питань аналізу та оцінки видавничої продукції щодо віднесення її до такої, яка не дозволена до розповсюдження на території України. Саме рішення експертної ради є підставою для надання дозволу або відмови.
Крім того, підставою для відмови у видачі дозволу може бути подання СГ не в повному обсязі пакета документів або виявлення в поданих документах недостовірних відомостей.

Постанова КМУ від 05.04.17 р. № 262 набуде чинності із дня опублікування.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!