Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як отримати ліцензію на користування радіочастотним ресурсом?

October 30, 2013

Затверджено Порядок проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України.
Предметом конкурсу (лотом) є право на отримання ліцензії на користування смугою радіочастот у визначених регіонах. Конкурс проводиться за кожним лотом окремо.
НКРЗІ не пізніше ніж за 60 календарних днів до дня проведення конкурсу має опублікувати на своєму веб-сайті та в офіційному бюлетені НКРЗІ оголошення про приймання повідомлень від суб`єктів господарювання щодо наміру узяти участь у конкурсі та конкурсних пропозицій, а також умови  проведення конкурсу. Керівник суб`єкта господарювання або уповноважена ним особа особисто в зазначений в оголошенні строк подає до НКРЗІ повідомлення про намір взяти участь у конкурсі та інші документи конкурсної пропозиції.
Протягом 5 робочих днів від дати затвердження реєстру претендентів НКРЗІ надсилає кожному суб`єкту господарювання повідомлення про визнання або відмову у визнанні його претендентом на участь у конкурсі. У повідомленні про визнання заявника претендентом зазначається рахунок на сплату гарантії у розмірі 10 % від початкової вартості смуги, яка вноситься як засіб забезпечення сумлінності дотримання ним своїх зобов`язань на період проведення конкурсу. Така гарантія повинна бути сплачена не пізніше ніж за 3 робочі дні до дати початку конкурсу.
Конкурс розпочинається з визначення серед претендентів учасників конкурсу, реєстр яких затверджується на засіданні НКРЗІ. Переможцем конкурсу визнається учасник, який виконав умови та надав найбільшу цінову пропозицію за результатами розпечатування конвертів із конкурсними пропозиціями. Після оформлення результатів конкурсу всім учасникам, за винятком переможців, протягом 10 робочих днів повертаються їх гарантії. Переможцю гарантія повертається протягом 10 робочих днів після сплати ним запропонованої ціни за відповідну смугу.
Втратило чинність рішення НКРЗІ від 06.09.07 р. № 911, яким було затверджено порядок проведення таких конкурсів або тендерів.

Рішення НКРЗІ від 24.09.13 р. № 625 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 01.11.13 р. № 82).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!