Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як мобілізованих працівників відображати у звіті з праці?

July 17, 2014

За громадянами України, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, але не більше як один рік, зберігаються місце роботи (посада), середній заробіток на підприємстві, в установі, організації незалежно від підпорядкування та форм власності.
Відображення такої категорії працівників у формах державної статистичної звітності з праці:
- у ф. № 1-ПВ (квартальна) «Звіт з праці» працівники, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, відображаються лише у рядку 3070 «Облікова кількість штатних працівників на кінець звітного періоду». При цьому вище згадані працівники не включаються до середньооблікової кількості штатних працівників по аналогії з працівниками, які перебувають у відпустці у зв’язку з вагітністю та пологами та для догляду за дитиною. Так само не слід їх відображати і в показниках руху кадрів та фонду робочого часу.
- у ф. № 1-ПВ (місячна) «Звіт з праці» нарахування згаданим працівникам відображаються у показнику рядка 1020 «Фонд оплати праці усіх працівників», без відображення їхньої кількості у рядку 1040 «Середньооблікова кількість штатних працівників».
Статистична звітність за формою № 1-ПВ (квартальна) «Звіт з праці» за січень-червень 2014 рону подається на бланку не пізніше 7 липня 2014 року.
Заповнення показників розділу ІV форми № 1-ПВ (квартальна) у звіті за січень-червень 2014 року здійснюється за такими інтервалами:
Ряд. 6020 … до 1218.00 грн.
Ряд. 6030 від 1218.01 до 1500.00 грн.
Рядки 6040-6110 заповнюються згідно інтервалів наведених у формі № 1-ПВ (квартальна).
Розділи VІ «Інформація про укладання колективних договорів» та VІІ «Витрати на утримання робочої сили, що не входять до складу фонду оплати праці» не заповнюються.

За матеріалами офіційного сайту Держстату.

Новини за темою:
Вихідна допомога призванному на військову службу: виплачувати чи ні?
Як поновити на роботі мобілізованих осіб?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!