Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як конвертувати цінні папери ІСІ?

November 1, 2013

Затверджено Положення про порядок конвертації цінних паперів інституту спільного інвестування (далі – ІСІ).
Встановлені вимоги щодо порядку конвертації ЦП одного ІСІ в ЦП іншого ІСІ, активи яких перебувають в управлінні однієї компанії з управління активами (далі – КУА).
Така конвертація здійснюється за ініціативою власника ЦП, що вилучаються з обігу внаслідок конвертації, на підставі поданої ним заяви. Прийняття заяв проводиться КУА, яка здійснює управління активами відповідних ІСІ, або торговцем ЦП, який є агентом з розміщення та викупу ЦП відповідних ІСІ. Заяви на конвертацію не відкликаються. При цьому, забороняється конвертація ЦП венчурних ІСІ у ЦП будь-яких ІСІ, а також конвертація ЦП ІСІ у ЦП венчурних ІСІ.
Конвертація ЦП ІСІ здійснюється за умови, що:
- кількість ЦП ІСІ на рахунку в ЦП в Центральному депозитарії, на які здійснюється обмін, є достатньою для задоволення заяви на конвертацію;
- можливість задоволення заяв на конвертацію ЦП ІСІ передбачена проспектами емісії ЦП ІСІ.
Загальна розрахункова вартість ЦП ІСІ, які внаслідок конвертації набуваються інвестором, не може бути меншою загальної розрахункової вартості ЦП ІСІ, які внаслідок конвертації вилучаються з обігу. Оплата вартості таких ЦП здійснюється виключно за рахунок грошових коштів.

Рішення НКЦПФР від 01.10.13 р. № 2073 набуде чинності з 01.01.14 р.


Новини за темою:

Зміни у розкритті інформації щодо управління активами ІСІ та ПФ

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!