Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як повинні себе поводити працівники Міндоходів?

August 22, 2013

Затверджено Правила поведінки посадових осіб Міністерства доходів і зборів України та його територіальних органів.
Ці правила встановлюють загальні вимоги до поведінки посадових осіб органів Міндоходів під час виконання службових повноважень та у позаробочий час, зокрема принципи етики поведінки, способи уникнення конфлікту інтересів та запобігання проявам корупції, обмеження щодо використання службового становища.
Посадовим особам органів Міндоходів забороняється одержувати дарунки від фізичних або юридичних осіб у зв`язку з виконанням ними своїх службових обов`язків як під час їх виконання, так і в позаробочий час. При цьому, можуть бути прийняті дарунки, які відповідають загальновизнаним уявленням про гостинність, вартістю не більше 50 % мінімальної зарплати, сукупна вартість яких з одного джерела протягом року не перевищує 1 мінімальної зарплати.
Також працівникам Міндоходів заборонено у форменому одязі купувати алкогольні напої та (або) вживати їх у публічних місцях, а також палити у місцях, спеціально не передбачених для цього. Крім того, у неробочий час працівники не мають права використовувати документи, які підтверджують їх посаду та повноваження, з метою прийняття іншими особами сприятливих для них рішень.
За порушення цих правил посадові особи органів Міндоходів несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

Наказ Міндоходів від 15.08.13 р. № 357 набув чинності з дня підписання.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!