Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Кожний бухгалтер може вплинути на нововведення законодавства

April 3, 2013

Уявіть, що у вас є можливість обговорити наболілі питання у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування, але не в офіційній обстановці, а в атмосфері неформального спілкування.

Всеукраїнський бухгалтерський клуб «Баланс» і провідна бухгалтерська компанія «Баланс-Клуб» дають вам можливість сумістити свою роботу і відмінний відпочинок у туристичному комплексі № 1 в Україні – Буковелі.

Зовсім скоро стартує найграндіозніша подія для кожного українського бухгалтера 7-й щорічний Всеукраїнський бухгалтерський конгрес.

Що це таке – щорічний Всеукраїнський бухгалтерський конгрес? Уже величезна кількість керівників і бухгалтерів підприємств знає відповідь на це запитання.

Це найбільш значуща подія всеукраїнського масштабу для бухгалтера. Тільки тут можна:

  • отримати найсвіжішу професійну інформацію з перших рук про майбутні зміни в законодавчих актах у рамках національної програми економічних реформ України;
  • наживо поспілкуватися й обговорити наболілі питання зі своїми колегами з усієї України;
  • отримати допомогу у вирішенні виробничих проблемних і спірних питань з обліку та оподаткування.

Щорічний Всеукраїнський бухгалтерський конгрес дозволяє об`єднати у професійну спільноту бухгалтерів України, надає їм можливість впливати на чинні закони і на перспективне законодавство.

Ми вважаємо, що оскільки саме бухгалтерам доводиться дотримуватися норм законодавства у сфері обліку, то вони повинні мати право обговорити із законодавцями ці норми до того, як вони набудуть чинності та почнуть діяти на практиці.

Крім того, цього року вперше розпочне роботу секція для керівників компаній. Буде проведено унікальний майстер-клас «Управління фінансами, про яке, на думку банкірів, вам не слід було б знати».

Організатори підготували багато сюрпризів як для нових, так і для  постійних учасників Конгресу.

«Родзинкою» цієї масштабної події є місце проведення конгресу. Готель Radisson Blu не потребує зайвої реклами. Відгуки і рівень сервісу говорять самі за себе.

Дізнайтеся більше про Конгрес і зареєструйтеся за посиланням: http://www.balance.ua/congress

Зателефонуйте за номером 067 544 07 32.

Відправте листа на e-mail: kongress@balance.ua

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!