Якість м’яса птиці під питанням ще три роки
Встановлено Гігієнічні вимоги до м`яса птиці та окремі показники його якості.
Ці Гігієнічні вимоги застосовуються для всіх потужностей (об`єктів), які виробляють м`ясо птиці в Україні та/або здійснюють його продаж на ринку України.
Для потужностей (об`єктів), на яких виробляється продукція для експорту, ці Гігієнічні вимоги застосовуються тільки в частині, що не суперечить вимогам країни-імпортера.
Не поширюються на м`ясо птиці, вироблене для особистого споживання та особистими селянськими господарствами для реалізації на агропродовольчих ринках.
Наказ МОЗ від 06.08.13 р. № 694 набуде чинності через три роки з дня його офіційного опублікування.
Новини за темою:
Чистих продуктів 3 роки чекати!