Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Кабмін перерозподілив кошти для погашення заборгованості за електроенергію вугільних підприємств

December 23, 2013

гідно із змінами, внесеними до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для реструктуризації вугільної та торфодобувної промисловості, а також з метою погашення заборгованості за спожиту у минулих роках електричну енергію за рахунок бюджетних коштів підприємства реструктуризації та енергопостачальні компанії складають і підписують акти звіряння заборгованості із зазначенням обсягу у розрізі років та подають їх до Міненерговугілля.
Розрахунки з погашення зазначеної заборгованості проводяться на підставі протоколу про їх організацію та актів звіряння заборгованості із зазначенням обсягу у розрізі років.
Державне підприємство "Енергоринок" подає протоколи Міненерговугіллю, яке складає зведений реєстр протоколів та подає його Казначейству, уповноваженому банку, що обслуговує енергопостачальні компанії та державне підприємство "Енергоринок", для проведення розрахунків протягом трьох банківських днів.
Кошти в сумі 240000 тис. гривень, передбачені в загальному фонді Державного бюджету України на 2013 рік, перераховуються:
- Казначейством - на рахунок Міненерговугілля;
- Міненерговугіллям - на рахунки підприємств реструктуризації, відкриті в органах Казначейства;
- підприємствами реструктуризації - на відкриті в уповноваженому банку поточні рахунки із спеціальним режимом використання енергопостачальних компаній;
- енергопостачальними компаніями - на відкритий в уповноваженому банку поточний рахунок із спеціальним режимом використання державного підприємства "Енергоринок" з подальшим їх спрямуванням на погашення заборгованості перед державним підприємством "НАЕК "Енергоатом".
Державне підприємство "НАЕК "Енергоатом" спрямовує отримані кошти в сумі 240000 тис. гривень до загального фонду державного бюджету у рахунок погашення заборгованості з податку на прибуток.

Постанова КМУ від 18.12.13 р. № 916 набула чинності з дня прийняття.


Новини за темою:

Реструктуризовано заборгованність вугледобувних підприємств перед ФСС від НВВ

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!