Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

До відома суб`єктів насінництва та розсадництва

May 7, 2013

Затверджено порядок узгодження розташування насіннєвих посівів суб`єктами насінництва та розсадництва з іншими товаровиробниками з метою невисіву споріднених перехреснозапильних культур, що розташовані в межах вимог просторової ізоляції. 
Встановлено, що за місяць до початку проведення весняно-польових робіт суб`єкт насінництва та розсадництва узгоджує з відповідним територіальним органом Держсільгоспінспекції план-схему розташування насіннєвих посівів відповідно до вимог просторової ізоляції, за результатами якого складається договір про невисів споріднених перехреснозапильних культур протягом вегетаційного періоду відповідного року. 
Підставою для відмови в узгодженні плану-схеми є невключення виробника насіння і садивного матеріалу до Державного реєстру виробників насіння і садивного матеріалу. 
Також встановлено, що виробники насіння і садивного матеріалу мають право на перевагу при розташуванні насіннєвих посівів сортів рослин (клонів, ліній, гібридів) перехреснозапильних культур перед іншими товаровиробниками.

Наказ Мінагрополітики від 26.03.13 р. № 220 набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!