Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Змінилися строки подання річної фінансової звітності кредитними спілками та установами

April 11, 2014

Внесено зміни до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками та об`єднаними кредитними спілками до Нацкомфінпослуг та Порядку складання та подання звітності кредитними установами до Нацкомфінпослуг, якими, зокрема, передбачено, що кредитні спілки, об`єднані кредитні спілки та кредитні установи подаватимуть до Нацкомфінпослуг річну фінансову звітність не пізніше 28 лютого року, наступного за звітним, а аудиторський висновок (звіт) - не пізніше 1 червня року, наступного за звітним роком.
При цьому аудиторський висновок (звіт) необхідно подавати разом з річною фінансовою звітністю, підтвердженою аудитором (аудиторською фірмою). Кредитні установи, утворені у формі акціонерних товариств, як це й було раніше, додають до зазначених документів звіт про корпоративне управління.
Зазначимо, що до внесення вищевказаних змін річна фінансова звітність подавалася разом з аудиторським висновком (звітом) у строк до 1 червня року, наступного за звітним.
Крім цього, визначено, що у разі самостійного виявлення кредитною спілкою, об`єднаною кредитною спілкою або кредитною установою помилок, що містяться в раніше поданій річній фінансовій звітності, вони мають право подати корегувальну річну фінансову звітність у паперовому вигляді не пізніше 10 календарних днів з дати кінцевого терміну подання такої звітності.

Розпорядження Нацкомфінпослуг від 06.03.14 р. № 650 набуде чинності з дня офіційного опублікування.


Новини за темою:

Кредитним установам доведеться звітувати частіше

Зміни в діяльності кредитних установ

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!