Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Змінилися правила оформлення віз для в`їзду в Україну

September 26, 2014

Внесено зміни до Правил оформлення віз для в`їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію.

Встановлено, що підставою для оформлення короткострокової візи буде, зокрема, підтвердження Мінсоцполітики про в`їзд іноземця чи особи без громадянства з метою надання гуманітарної допомоги або провадження благодійної діяльності.

А також підставою тепер може бути письмове розпорядження керівника дипломатичного представництва або консульської установи України про оформлення візи з метою забезпечення інтересів у сфері зовнішньої політики.

Підставою для оформлення довгострокової візи є, зокрема, засвідчена в установленому порядку копія дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, виданого Державною службою зайнятості.

Для іноземців та осіб без громадянства, працевлаштування яких відповідно до законодавства України здійснюється без дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, замість такого дозволу подається трудовий договір (контракт), а для осіб, які мають статус закордонного українця, - трудовий договір (контракт) і посвідчення закордонного українця.

Строк оформлення візи становить 15 календарних днів з дати отримання візової анкети та документів, необхідних для оформлення візи.

Особа, якій видається паспортний документ із вклеєною візовою етикеткою, ставить дату та підпис за отримання паспортного документа в журналі обліку оформлених та виданих віз для в`їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію, форма якого визначається МЗС.

Постанова КМУ від 23.09.14 р. № 482 набуде чинності з дня офіційного опублікування.

Новини за темою:

Уряд затвердив заходи для запровадження безвізового режиму вже у 2015 році

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!