Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Змінено Правила надання послуг із централізованого опалення та постачання води

August 28, 2017

Прийнято постанову КМУ від 18.08.17 р. № 633 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 р. № 630».

Документ уніс зміни до Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та Типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення.

Рішення Уряду спрямоване на врегулювання питання нарахування споживачам плати за послуги водо-, теплопостачання в разі встановлення будинкових засобів обліку води та теплової енергії у багатоквартирному будинку, де окремі або всі квартири обладнані квартирними засобами обліку, та невчасної передачі частиною споживачів показань квартирних засобів обліку надавачам послуг.

Також передбачено врегулювання питання оплати послуги із централізованого опалення місць загального користування будинку споживачами, квартири яких обладнані засобами обліку теплової енергії.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Izmeneny-Pravila-predostavleniya-uslug-po-centralizovannomu-otopleniyu-i-snabzheniyu-vody

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!