Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зміни у застосуванні економічної класифікації видатків бюджету

February 26, 2014

З метою приведення у відповідність із чинним законодавством затверджено зміни до Інструкції щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету, затвердженої наказом Мінфіну від 12.03.12 р. № 333.
Зокрема уточнено, що видатки на оплату послуг сторонніх фахівців (адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, юридичних осіб та суб`єктів господарювання), а саме: інформаційних послуг, що надаються інформагентствами засобами електронного зв`язку (новини "он-лайн", анонс тощо), послуг з доступу в режимі on-line до зарубіжних електронних баз наукової та науково-технічної інформації здійснюються за кодом 2240 "Оплата послуг (крім комунальних)".
Також уточнено, що видатки закладів охорони здоров`я, пілотного проекту з реформування системи охорони здоров`я, що відповідно до закону надають вторинну (спеціалізовану) та екстрену медичну допомогу, здійснюються за кодом 2282 "Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку". А капітальні видатки таких закладів здійснюються за кодом 3210 "Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)".

Наказ Мінфіну від 27.01.14 р. № 24 набуде чинності з дня опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!