Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зміни в КпАП будуть вносити окремими законами

March 23, 2016

Парламентарії готуються ускладнити процедуру внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення, зобов'язавши нардепів для цього готувати виключно окремі законопроекти.

У листопаді минулого року в парламенті був зареєстрований законопроект № 3542, в якому пропонувалося ускладнити процедуру підготовки змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів. Зокрема, для внесення змін до них передбачалося готувати виключно окремий проект.

Зараз в парламенті зареєстрований законопроект «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо удосконалення процедури внесення змін» (№ 4256), яким пропонується ввести ті ж вимоги до внесення змін до КпАП. Пояснюється це тим, що в нинішніх умовах нардепи можуть підготувати «пакетні» зміни в ряд актів і таким чином провести «непоміченими» зміни і в кодекс.

У той же час в головному науково-експертному управлінні ВР вказали, що така процедура може ускладнити роботу законодавця, адже замість одного йому доведеться подавати декілька проектів.

Джерело:

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!