Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

НКЦПФР внесла зміни до актів, що регулюють депозитарну та клірингову діяльність

November 15, 2017

Встановлено, що відбиток печатки не є обов'язковим реквізитом будь-якого з документів, подання яких до Комісії передбачене відповідними Ліцензійними умовами. У свою чергу копії документів, подання яких передбачене Ліцензійними умовами, вважаються засвідченими у встановленому порядку, якщо на таких копіях проставлено підпис уповноваженої особи ліцензіата.
Крім того, установлено, що в разі зменшення в депозитарній установі визначеної кількості сертифікованих фахівців, установленої при отриманні ліцензії, пов'язаного з уведенням тимчасової адміністрації, така депозитарна установа повинна відновити потрібну кількість сертифікованих фахівців протягом трьох місяців (а не місяця) після припинення тимчасової адміністрації і поновлення діяльності депозитарної установи.
Також деталізовано, що уповноважений орган ліцензіата не пізніше тримісячного строку перебування на посаді особи, яка тимчасово виконує обов'язки керівника, повинен призначити на посаду нового керівника (крім випадку тимчасової відсутності керівника).

Рішення НКЦПФР від 28.09.17 р. № 718 набуває чинності з дня офіційного опублікування.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!