Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Змінено порядок виплати компенсацій на бензин, ремонт і техобслуговування авто

December 20, 2016

Уряд прийняв постанову від 14.12.16 р. № 945 "Про внесення змін до Порядку виплати грошових компенсацій на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів та на транспортне обслуговування".
Уряд удосконалив порядок призначення та виплати грошових компенсацій на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів та на транспортне обслуговування.
Документом, зокрема, передбачено:
- визначення права на одержання зазначених грошових компенсацій осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, які переселилися з тимчасово окупованої території чи районів проведення АТО і мають право на отримання автомобіля безоплатно або на пільгових умовах;
- врегулювання порядку одержання грошової компенсації на бензин, ремонт і транспортне обслуговування автомобілів особами з інвалідністю, які мають право на забезпечення автомобілями без медичних показань;
- визначення порядку призначення та виплати грошової компенсації особам з інвалідністю, які перебувають в черзі на забезпечення автомобілем як сім'я, що складається з двох або більше осіб з інвалідністю.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Izmenen-poryadok-vyplaty-kompensacij-na-benzin-remont-i-texobsluzhivanie-avto

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!