Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Змінено Порядок обліку платників податків і зборів

February 27, 2015

З метою приведення у відповідність із Законом України від 28.12.14 р. № 71-VIII "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи" внесено зміни до Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Мінфіну від 09.12.11 р. № 1588.
Зокрема встановлено, що у разі прийняття рішення щодо припинення юрособи повідомлення за формами № 25-ОПП, № 26-ОПП, № 27-ОПП надсилаються держреєстратору поштовим відправленням або в електронному вигляді у порядку взаємного обміну інформацією з реєстрів центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державної реєстрації юросіб та фізосіб - підприємців, та Центрального контролюючого органу.
Теж саме встановлено для повідомлень за формою № 18-ОПП, яка надсилається у разі встановлення, що фактичне місцезнаходження юрособи не відповідає зареєстрованому місцезнаходженню.
Крім того, тепер у разі реєстрації або припинення юрособи платник податків зобов`язаний в електронній формі або на паперовому носії надіслати повідомлення відповідної форми.

Наказ Мінфіну від 02.02.15 р. № 22 набуде чинності з дня опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!