Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Змінено порядок подання електронних звітів до ПФУ

March 12, 2013

Звіт страхувальником повинен подаватися в повному обсязі. Звіт, складений з порушеннями вимог Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування, затвердженого постановою правління ПФУ від 08.10.10 р. № 22-2, у тому числі без обов`язкових реквізитів, передбачених пунктом 2.8 розділу II зазначеного Порядку, не вважається звітом та вважається таким, що не подавався. 
При безперебійній роботі телекомунікаційних засобів строк надходження квитанції про приймання та обробку електронного звіту від адресата звітності до центру обробки електронних звітів не повинен перевищувати однієї доби. 
Відповідні зміни внесено до Порядку подання звітів до Пенсійного фонду України в електронній формі, затвердженого постановою правління ПФУ від 19.04.07 р. № 7-7.

Постанова правління ПФУ від 11.02.13 р. № 2-9 набирає чинності з дня її офіційного опублікування (готується до опублікування у «Офіційному віснику України» від 19.03.13 р. № 19).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!