Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вичерпні відповіді на актуальні запитання

June 13, 2014

12 червня 2014 року в приміщенні Головного управління статистики м. Києва відбувся черговий семінар для бухгалтерів Києва та Київської області, на якому розглядалися надзвичайно актуальні питання, присвячені огляду змін законодавства, порядку подання фінансової звітності до органів статистики, аналізу змін до Податкового кодексу, внесених на підставі Антикризового закону № 1166. Також обговорювалися питання про відпустки, облік та оподаткування путівок. Про все це докладно розповіли кваліфіковані фахівці, зокрема начальник відділу статистики фінансів підприємств Кльоц Юлія Олександрівна, начальник управління статистики будівництва та інвестицій Мельник Надія Миколаївна, сертифікований аудитор, кандидат економічних наук, докторант Панченко Інна Анатоліївна. Відкриваючи семінар, виконавчий директор Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Чоларія Вікторія Нодарівна у своєму вступному слові наголосила на важливості та актуальності професійних заходів для бухгалтерів, оскільки вони є фаховою допомогою та надійним порадником для кожного бухгалтера.

Понад 150 бухгалтерів упродовж чотирьох годин мали змогу отримати чимало корисної інформації з окреслених питань. Незважаючи на спекотну погоду, усі учасники події з інтересом стежили за викладенням матеріалу лекторами. Крім того, чимало учасників познайомилися, обмінялися телефонами для подальшого спілкування та обміну досвідом.

По завершенні семінару бухгалтери не поспішали розходитися, натомість обступили лекторів, ставлячи індивідуальні запитання та отримуючи на них вичерпні відповіді. На виході бухгалтери дуже дякували організаторам заходу та залишали позитивні відгуки. Багато бухгалтерів висловили прохання проводити подібні зустрічі якомога частіше, оскільки такі заходи дають змогу не лише бути в курсі всіх змін у законодавстві, а й розв’язати нагальні потреби.

«У нашому такому буремному сьогоденні дуже важливо мати підтримку висококваліфікованих спеціалістів.

Дуже дякую «Баланс-Клубу» за дуже інформативні за поданням тем та стислі за часом семінари, що допомагають завжди бути в курсі останніх змін.

Теми, що висвітлюються, будуть цікавими для будь-якого бухгалтера. Сподіваюся на наші подальші зустрічі!»

Головний бухгалтер ТОВ «Хорс Транс» Шляхова Юлія.

«Семінари відбуваються вчасно, лектори кваліфіковані, на всі запитання маємо відповіді.

Дуже вдячна за вашу увагу до нас, бухгалтерів!»

Головний бухгалтер ТОВ «Бе і партнери» Касянчук Олександра.

«Посетила семинар 12.06.14 г. Очень довольна консультациями и экспертами горячей линии.

Являюсь подписчиком «Баланса» уже пять лет.

Журналу процветания и новых подписчиков!»

Главный бухгалтер ПНТП «Олта»  Лещенко Светлана.

«Я відвідала безкоштовний семінар бухгалтерського клубу «Баланс». Дякую організаторам і особливо лектору Панченко Інні Анатоліївні за висвітлення гарячих питань з приводу змін у законодавстві, повні вичерпні відповіді на запитання учасників.

Отримала величезне задоволення від семінару! Дякую!»

Бухгалтер ПП «Фоксі» Курінська Юлія.


[i1440]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!