Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Інваліди та ветерани зможуть самі вибирати місце оздоровлення за рахунок коштів держбюджету

December 12, 2013

Внесено зміни до Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян органами праці та соціального захисту населення, затвердженого постановою КМУ від 22.02.06 р. № 187.
Зокрема встановлено, що інваліди та ветерани, на яких поширюються норми Порядку, мають право вільного вибору санаторно-курортного закладу відповідного профілю лікування, путівки до якого придбані за рахунок коштів держбюджету.
Крім того, Порядок доповнено нормою про те, що інваліди війни з числа осіб, які брали безпосередню участь у бойових діях під час Великої Вітчизняної війни 1941 - 1945 рр.. та війни 1945 р. з імперіалістичною Японією, безоплатно забезпечуються санаторно-курортним лікуванням першочергово із числа позачерговиків щороку (із січня по грудень).
З метою недопущення виникнення кредиторської та дебіторської заборгованості на кінець року у документації конкурсних торгів тепер також при закупівлі санаторно-курортних путівок буде враховуватись те, що оплата послуг з санаторно-курортного лікування здійснюється відповідно до умов договорів шляхом перерахування коштів санаторно-курортним закладам.

Постанова КМУ від 27.11.13 р. № 871 набуде чинності з дня опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!