Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Цікаві статті тижня з 12 по 16 грудня

December 16, 2016

Кожен день сайт uteka.ua поповнюється новими актуальними матеріалами. Наші матеріали допоможуть вирішити будь-які складні питання, що виникають у бухгалтера.

Пропонуємо ознайомитись з найцікавішими статтями тижня:

Завершення облікового року: що треба зробити бухгалтеру
Головне завдання бухгалтера в кінці року – підготовка та складання фінансової та податкової звітності. Крім того, бухгалтер (особливо на невеликих підприємствах) – це універсальний солдат. Тому список його справ у цей період містить не тільки бухгалтерські. У консультації зупинимося на тих важливих діях, які потрібно вчинити бухгалтеру наприкінці року.

Новорічні свята і подарунки: заощаджуємо на оподаткуванні та відображаємо у звітності
У статті розглянемо нюанси оподаткування ПДФО і військовим збором подарунків працівникам та їх дітям , а також відображення таких доходів у формі № 1ДФ.

Заповнюємо додаток 3 декларації з ПДВ
Для того, щоб отримати бюджетне відшкодування з ПДВ, платнику податків необхідно обов'язково подати додаток 3 до податкової декларації з ПДВ. У статті покажемо на умовних прикладах як це зробити правильно.

Штатний розпис на підприємстві: норми і практика
З 1 січня 2017 року має суттєво підвищиться мінімальна зарплата, тому необхідно переконатись, що оклади працівників не нижче мінімально встановлених. У разі, якщо нижче, - провести зміни в штатному розкладі. Як це зробити розповімо в статті з прикладами.

Придбання транспортних засобів сільгосппідприємством: організаційні та облікові аспекти
Багато підприємств для ведення своєї діяльності купують транспортні засоби. Про особливості документального оформлення і формування первісної вартості придбаного транспорту дізнайтеся зі статті.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Interesnye-stati-nedeli-s-12-po-16-dekabrya

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!