Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Інформація про працевлаштованих посередниками за оновлено формою № 1-ПА

October 26, 2015

Затверджено форму звітності № 1-ПА "Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб'єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні та здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців" та Порядок її подання.

Так, форма № 1-ПА складається з трьох розділів, а саме:

- Розділ I - працевлаштування громадян за кордоном суб'єктом господарювання, який має ліцензію з посередництва у працевлаштуванні за кордоном;

- Розділ II - працевлаштування громадян шляхом надання послуг з посередництва у працевлаштуванні в Україні за професіями (посадами) та розміром заробітної плати (осіб);

- Розділ III - діяльність суб'єктів господарювання, які наймають працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в іншого роботодавця.

Зокрема, Розділ I звітності заповнюється суб'єктами господарювання, які мають ліцензію з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

У підрозділі 1 зазначається розподіл кількості працевлаштованих громадян за кордоном у звітному році за країнами світу відповідно затвердженої наказом ДФС Класифікації країн світу, що є чинною станом на дату складання звітності.

У графі А вказується назва країни, де здійснювала трудову діяльність працевлаштована особа.

У графі Б зазначається порядковий номер запису.

У графі 1 вказується кількість громадян, працевлаштованих за кордоном у звітному році.

У підрозділі 2 зазначається розподіл кількості працевлаштованих за кордоном громадян за статтю, віковими групами, рівнем освіти, тривалістю роботи.

У рядку 01 вказується загальна кількість громадян, працевлаштованих за кордоном протягом звітного року. Дані повинні дорівнювати відповідним даним рядка 01 графи 1 підрозділу 1 розділу I, а також дорівнювати сумі даних рядків з 03 по 07, з 08 по 12, з 13 по 17 включно підрозділу 2 розділу I.

У підрозділі 3 зазначається розподіл кількості громадян, працевлаштованих за кордоном у звітному році, які до виїзду за кордон працювали в Україні (за видами економічної діяльності).

У рядку 01 вказується кількість громадян, працевлаштованих за кордоном у звітному році, які до виїзду за кордон працювали в Україні.

Дані повинні дорівнювати загальній сумі даних рядків з 02 по 10 та даних рядків з 13 по 24 включно.

У підрозділі 4 зазначається розподіл кількості громадян, працевлаштованих за кордоном у звітному році, які до виїзду за кордон працювали в Україні (за професійними групами).

У рядку 01 вказується кількість громадян, працевлаштованих за кордоном у звітному році, які до виїзду за кордон працювали в Україні. Дані повинні дорівнювати відповідним даним рядка 01 графи 1 підрозділу 3 розділу I, а також дорівнювати сумі даних рядків з 02 по 10 включно підрозділу 4 розділу I.

Звітність подається щороку не пізніше 15 січня після звітного року районним, міським, міськрайонним, районним у містах органам державної служби зайнятості за місцем здійснення діяльності.

Наказ Мінсоцполітики від 07.08.15 р. № 815 набуде чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування в „Офіційному віснику України” від 30.10.15 р. № 84.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!