Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Журнал «Баланс».З нами завжди є рішення!

May 15, 2014

«Баланс-Клуб» компанія, для якої головна мета – турбота про клієнтів. Наші видання допомагають бухгалтерам вирішувати питання, з якими вони стикаються у повсякденній роботі. Уся команда працює над тим, щоб клієнти знаходили в наших виданнях і консультаціях рішення всіх своїх професійних питань.

Найбільш унікальне в наших виданнях те, що їх зміст несе в собі безліч корисних рішень із різних питань для абсолютно різних людей.

Одну з історій, як видання «БАЛАНС» допомагає знаходити рішення не тільки клієнтам-бухгалтерам, але й самим співробітникам компанії «Баланс-Клуб», розповіла нам Олена Лихвар, спеціаліст із стратегічного маркетингу компанії:

«Я отримую другу вищу освіту в Дніпропетровському університеті ім. Альфреда Нобеля. На кафедрі ДУАН розповіли про те, що, законодавством України передбачена податкова знижка на оплату навчання за певних умов.

Але що це за умови? Як оформити? Куди йти? До кого звернутися, щоб зробити таке відшкодування? На всі ці запитання необхідно було шукати відповіді. І для цього потрібна була чиясь грамотна і найголовніше – зрозуміла консультація. І я знала, де можна було шукати подібну інформацію.

На сайті balance.ua в архіві в одному з квітневих номерів «БАЛАНСУ» редакцією розкривалося таке питання: «Податкова знижка: хто та за яких умов її отримає?». Читаючи цю статтю, я без спеціальної бухгалтерської освіти прояснила для себе всі виниклі запитання щодо відшкодування податку на оплату навчання і з легкістю втілила всі описані рекомендації в життя. Зібрала копії документів і звернулася до податкової служби за місцем проживання.

Після мого успішного досвіду й іншим однокурсникам рекомендую скористатися податковою знижкою від держави і посилаюся на статтю «БАЛАНСУ», 2014, № 29-30. Мені вдалося розібратися в усьому завдяки тому, що в журналі «БАЛАНС» усе описано доступною мовою, з прикладами розрахунків.
Дякую редакції «БАЛАНСУ» і автору Людмили Артем`євій за розкриття питання».

Читання журналу можна порівняти з особистою консультацією висококваліфікованого експерта, що дозволяє отримати повне розуміння його читачем. У цьому і полягає унікальність нашого видання.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!