Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Журнал «БАЛАНС-АГРО» був представлений на виставці «Фермерське господарство-2014»

March 5, 2014

З початку сезону ТОВ «Баланс-Клуб» є активним учасником агропромислових виставок України різного масштабу. На цей раз спеціалісти компанії відправилися в м. Харків, де з 27 лютого по 2 березня 2014 року проходила 10-та спеціалізована виставка «Фермерське господарство-2014».

У рамках заходу учасникам виставки був представлений журнал «БАЛАНС-АГРО» – універсальне видання для бухгалтерів і керівників сільгосппідприємств і фермерських господарств. Ще в перший день виставки видання викликало великий інтерес серед представників різних сфер агроринку.

«Для нас важливо, щоб кожен читач «БАЛАНС-АГРО» отримав чіткі, лаконічні та обґрунтовані відповіді на запитання будь-якої складності, був у курсі всіх законодавчих змін і нововведень, мав можливість професійно рости і допомагати своєму бізнесу успішно розвиватися», – висловила свою думку Олена Лихварь, спеціаліст відділу стратегічного маркетингу ТОВ «Баланс-Клуб».

Нагадаємо, що в 2014 році журнал «БАЛАНС-АГРО» відсвяткував своє 15-річчя, упродовж яких заслужив визнання не тільки серед агропідприємств країни, але й серед органів управління.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!