Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Грудіна Олена Василівна

August 15, 2014

[p1611]
Доброго дня!

Мене звати Грудіна Олена Василівна, я голова відділення громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Сумській області.

Всеукраїнський бухгалтерський клуб (ВБК) – це професійне співтовариство, яке об`єднує українських бухгалтерів, держслужбовців, юристів та аудиторів, які постійно підвищують свою кваліфікацію.

Ми працюємо на Сумщині з листопада 2012 року. За неповні два роки проведено 15 клубних семінарів і практикумів для бухгалтерів області. Із них два – для бухгалтерів агросектора та один – виключно для бухгалтерів бюджетної сфери.

Протягом року ми провели більше 10 заходів (засідань, круглих столів, робочих зустрічей і нарад) за участю органів державної влади. Розглядали проблеми практичного застосування законодавства, сформували пропозиції щодо їх вирішення, зокрема на законодавчому рівні, та передали ці пропозиції через київське представництво до органів державної влади.

Представник сумського осередку ВБК входить до складу Громадської ради при податковій службі області.

Ми розуміємо, що перед нами стоять конкретні завдання з реформування професії. Тому особливо важливо знати думку професійного співтовариства під час обговорення поправок до законів, організовано висловлювати свої побажання, пропонувати рішення проблем, а також вивчати зарубіжний досвід. Для цього ВБК працює в різних напрямах і проводить:

– семінари для бухгалтерів і зустрічі членів Клубу на регіональних рівнях;

– щорічний Всеукраїнський бухгалтерський конгрес (8-й Конгрес відбувся в липні 2014 року);

– конкурс «Кращий бухгалтер України».

Завдяки нашому Клубу ви зможете підвищити свою кваліфікацію, отримати практичні роз`яснення з актуальних питань податкового обліку, бухгалтерського обліку, а отже, придбати впевненість у своїй повсякденній роботі.

І найголовніше – ми допомагаємо порадою та підтримкою. Ви зрозумієте, що не самотні у своїх шуканнях, що є вірний друг і помічник – Всеукраїнський бухгалтерський клуб! Наша мета – змінити не тільки підхід до професії бухгалтера, але і в цілому життя бухгалтерів країни, зробити його цікавим, наповненим позитивом, подарувати відчуття, що ти не самотній, захищений у професії.

Життя, як вода, не стоїть на місці, і ми змінюємося разом із ним. Всеукраїнський бухгалтерський клуб запрошує приєднатися до дружної сім`ї бухгалтерів тих, хто щиро любить свою професію і прагне підвищити значущість її в суспільстві. Ми чекаємо на вас!

Телефонуйте, пишіть!

 

Тел.: (0542) 63-03-92, (066) 288-16-11,

e-mail: balance.sumy@i.ua

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!