Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Держзакупівлі послуг із поточного ремонту: роз’яснює НБУ

June 23, 2014

Внесено зміни до Положення про здійснення Національним банком України закупівель товарів, робіт і послуг, пов`язаних із розробленням дизайну, виготовленням захищеного паперу, банкнот, монет і державних нагород України, їх зберіганням, транспортуванням та обліком.
Зокрема, під час здійснення закупівлі послуг із поточного ремонту предмет закупівлі визначається за об`єктами будівництва на основі Правил визначення вартості будівництва ДСТУ Б Д.1.1-1:2013.
Визначення предмета закупівлі робіт здійснюється відповідальним замовником за об`єктами будівництва, на які складені окремі об`єктні кошториси, на основі Правил визначення вартості будівництва ДСТУ Б Д.1.1-1:2013.
Окрім цього, запит (конкурсна документація) на участь у конкурсі замість копії свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ та копії свідоцтва про сплату єдиного податку може містити витяг з Реєстру платників ПДВ - для учасника, який є платником ПДВ.
Наказ НБУ від 21.05.14 р. № 297 набуде чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування в „Офіційному віснику України” від 01.07.14 р. № 50.

Новини за темою:
Реєструємося платником ПДВ по-новому
Новий порядок реєстрації платників ПДВ набуде чинності з 25.02.14 р.


Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!