Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Держава платитиме за здану на забій худобу

March 13, 2013

Відтепер фермери, власники селянських господарств та члени сільгоспкооперативів зможуть отримувати від держави дотацію за здану на м’ясопереробні підприємства худобу. Такий новий напрямок державної підтримки селян сприятиме збільшенню надходження м’яса на переробку. Окрім того, забезпечить надходження додаткових коштів у господарства селян. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк. 
З метою збільшення продажу худоби від господарств населення на переробні підприємства буде виплачуватися дотація за здачу ВРХ та свиней. Така дотація здійснюватиметься паралельно з виплатою за збереження та утримання молодняку ВРХ. 
«Держава розробила необхідні умови для отримання цієї дотації. По-перше, худоба має обов’язково бути ідентифікованою спеціалістом ветеринарної медицини, що посилить контроль за якістю та безпечністю м’яса. По-друге, оформлення та видача необхідних документів є безкоштовними. І по-третє, не потрібно збирати багато папірців – перелік необхідних документів максимально скорочено», − додав Микола Присяжнюк.

За матеріалами сайту Мінагрополітики.

Детальніше про те, кому надається дотація, який її розмір та які документи необхідно подавати  для її отримання, можна довідатися тут.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!